hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın kaç TL, gram altın bugün ne kadar? Güncel altın fiyatları 4 Nisan 2022

    Bugün çeyrek altın kaç TL, gram altın bugün ne kadar Güncel altın fiyatları 4 Nisan 2022
    expand

    Hafta açılışında altın fiyatları düşüş eğilimi kaydetti. 4 Nisan 2022 Pazartesi günü altının onsunun gerilemesi iç piyasada da gram altın ve çeyrek altın gibi türleri aşağı çekti. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısının ilgiyle takip ettiği ons altın ve döviz kurlarındaki gelişmeler iç piyasada altın fiyatlarını etkileyen unsurlar arasında bulunuyor. Altının onsu 1925 dolardan 1918 dolara çekilince iç piyasadaki fiyatlarda da hafif çaplı düşüş yaşandı. İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasında son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 4 Nisan 2022 Pazartesi günü 906 liradan işlem görüyor. Dün 908 lirada konumlanan altının gram fiyatı hafta açılışında 2 liralık gerileme kaydetmiş oldu.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bin 500 lira barajının altın gerileyen çeyrek altın ise bugün bin 473 liradan geri alınırken aynı dakikalarda bin 489 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI FİYATLARI KAÇ TL?

    Yüksek miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 5 bin 881 liradan geri alınırken 5 bin 939 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow