hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ALTIN FİYATLARI | 19 Ekim çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL?

    ALTIN FİYATLARI | 19 Ekim çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL
    expand

    Altın fiyatları haftanın ikinci işlem günü olan 19 Ekim 2021 Salı günü dolar kuru ve ons altın etkisiyle yakaladığı yükseliş trendini devam ettiriyor. Altının gramı 530 liranın üzerinde alıcı bulurken ons altın ise bin 777 dolarda konumlanmış durumda. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 19 Ekim 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir süredir yükseliş trendi içerisinde olan ons altın eski seviyesi olan bin 800 dolarlara yakın bir konumda yer almayı sürdürüyor. Altının onsunun bin 777 dolara çıkmasıyla birlikte altının kendi değeri artarken, dolar kurunun da yükselmesiyle birlikte iç piyasadaki altın fiyatları yönünü yukarı çevirdi. Peki, iki yönlü artış sonrası altında son durum ne?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Gram altının fiyatı 19 Ekim 2021 Salı günü 533,88 lira seviyelerinde yer alıyor. Altın piyasasının gözü de bu hafta açıklanacak Merkez Bankası faiz kararında olacak.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 863 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 878 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Son dönemdeki artışlarla birlikte fiyatını 3 bin 400 liranın üzerine çıkaran cumhuriyet altını Salı günü 3 bin 448 liradan alınırken 3 bin 498 liradan da satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow