hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL? Son dakika anlık altın fiyatları 30 Mayıs 2021

    Çeyrek altın ne kadar, bugün gram altın kaç TL Son dakika anlık altın fiyatları 30 Mayıs 2021
    expand

    Altın fiyatları haftanın son gününde hem ons altın hem de dolar kuru etkisini yaşamayı sürdürüyor. 7 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyesine ulaşan ons altın iç piyasadaki altın türlerinin de yönünü yukarı çevirdi. Peki, artış sonrası çeyrek altın ne kadar, gram altın bugün kaç TL? İşte 30 Mayıs 2021 Pazar son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ons altında istikrarlı yükseliş sonrası bin 900 dolar barajı aşıldı. Altının kendi değerinin 7 Ocak’tan bu yana en yüksek seviyeye ulaşması ve dolar kurundaki yükseliş altın yatırımcısının yüzünü güldürdü. Çift taraflı yükseliş sağlayan altın iç piyasada önemli bir değer kazandı. Peki, altın türlerinde fiyatlar ne durumda?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı ons altındaki ve dolar kurundaki yükselişle birlikte 524 liraya ulaştı. Gram altın bugün 524, 29 TL’den işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    840 lira barajının üzerindeki konumunu güçlendiren ve kendisine yeni hedef belirleyen çeyrek altın bugün 863 liradan satışa sunulurken, geri alım fiyatı ise 840 TL’de konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Yüksek miktarda alım yapacak olanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 334 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 3 bin 438 lira olarak belirlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow