hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ne kadar, hafta sonu gram altın kaç TL? Anlık altın fiyatları 7 Kasım 2021

    Çeyrek altın ne kadar, hafta sonu gram altın kaç TL Anlık altın fiyatları 7 Kasım 2021
    expand

    Altın fiyatları ons altındaki yükseliş sonrasında zirve dönemini yaşamaya devam ediyor. Altının onsu bin 818 dolara ulaşarak altının değerlenmesini sağladı, iç piyasada da bu artış hem de kurdaki etki çeyrek altın, gram altın gibi türlerin yönünü yukarı çevirdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 7 Kasım 2021 güncel altın fiyatları….

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın son gününde altın fiyatları ons altın etkisiyle yükseliş kaydetmeyi sürdürdü. Ons altın bin 800 doların üzerinde tutunarak bin 818 dolara yükselerek zirve dönemlerinden birini yaşadı. Peki, altının onsundaki artış iç piyasadaki fiyatları nasıl etkiledi?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 7 Kasım 2021 Pazar günü 565 lira seviyelerine ulaştı. Altının kendisinin değer kazanmasıyla birlikte gram altın da tarihi zirveyi gördü.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Son artışla birlikte 900 lira bandını da aşmayı başaran çeyrek altın bugün 921 liradan satılırken 900 liradan da geri alınıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Yüklü miktarda alım satım yapmak isteyenlerin tercihleri arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 601 liradan geri alınırken 3 bin 716 liradan da satışa sunuluyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı 8 Kasım 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow