hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları 7 Mart 2021

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Son dakika altın fiyatları 7 Mart 2021
    expand

    Ons altın ve dolar kuru kaynaklı değişimler sonrası altın fiyatları haftanın son gününde düşüş eğiliminde yer aldı. Ons altındaki sert inişler iç piyasada çeyrek altın ve gram altın gibi birçok altın türünü etkiledi. Peki, 7 Mart 2021 Pazar günü çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın yatırımcısını üzen gelişmeler ons altında yaşanmıştı. Rekor seviyelerinden oldukça uzak bir görünüm çizen altının ons fiyatı bugün kritik bin 700 dolar seviyesinin de altına indi. Altının onsunun bin 698 dolara gerilemesiyle birlikte iç piyasadaki altın fiyatları da olumsuz etkilendi. Dolar kurundaki artışa rağmen iç piyasadaki altın türlerinde önemli bir değişim yaşanmadı.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bir süredir daha uygun olması nedeniyle yatırımcısının gözdesi haline gelen gram altın bugün 411 liradan işleme alınıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Ons altındaki geri çekilmeler sonrası 700 lira barajının altına gerileyen çeyrek altın bugün 670 liradan alınırken 682 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Aynı şekilde önemli bir değer kaybı yaşayan cumhuriyet altını da 3 bin liradaki görünümünden oldukça uzaklaştı. Cumhuriyet altını bugün 2 bin 669 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı 2 bin 748 lirada bulunuyor.

    Altının yeni haftaya hangi seviyede başlayacağı ise 8 Mart 2021 Pazartesi günü netleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow