hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altının gram fiyatı ne kadar, çeyrek altın bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları 24 Ocak 2021

    Altının gram fiyatı ne kadar, çeyrek altın bugün kaç TL Son dakika altın fiyatları 24 Ocak 2021
    expand

    Haftanın son gününde altın fiyatları, ons altın kaynaklı hafif çaplı bir gerileme daha yaşadı. Yeniden bin 850 dolar seviyelerine çekilen altının onsu, iç piyasada da altın fiyatlarının hafif çaplı düşmesine neden oldu. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 24 Ocak 2021 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın fiyatları 24 Ocak 2021 Pazar günü altın piyasasında son durumu gösterdi. Ons altının yeni bir düşüşle bin 854 dolara çekilmesi iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, hafif çaplı düşüş sonrası hangi ürün kaç liradan satılıyor?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı haftanın son gününde 441,9 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda altının onsu ise bin 854 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Uzun süredir fiyatı 700 liranın üzerinde yer alan çeyrek altın bugün 721 liradan alınırken 732 liradan da satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Son düşüşün ardından 3 bin lira seviyesinden bir adım daha uzaklaşan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 870 liradan alınırken aynı dakikalarda 2 bin 912 liradan da satışa sunuluyor.

    Altın fiyatlarının yeni haftaya hangi seviyeden başlayacağı ise 25 Ocak 2021 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte netleşmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow