hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları 6 Aralık 2020

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Son dakika altın fiyatları 6 Aralık 2020
    expand

    Altının gram fiyatı 6 Aralık 2020 Pazar günü 460 lira bandına yakın konumda seyrediyor. Aşı gelişmeleri sonrası altının onsunda yaşanan düşüş iç piyasadaki altın fiyatlarını da etkilemiş çeyrek altın, gram altın ve cumhuriyet altını gibi ürünlerde gerileme yaşanmıştı. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, haftanın son gününde altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika altın fiyatları verileri 6 Aralık 2020 Pazar günü altın piyasasındaki son durumu gösterdi. Bigpara’dan alınan son rakamlara göre ons altının bin 836 dolarda seyrettiği esnada altın fiyatlarında günlük bazda önemli bir değişim gözlemlenmedi.

    Geçtiğimiz haftalarda bin 900 dolarları aşan ons altın ve dolar kurundaki artışlarla birlikte altının gramı rekor seviyeyi görmüştü. Hem Merkez’in faiz kararı sonrası doların gerilemesi hem de aşı gelişmeleri sonrasında ons altında yaşanan geri çekilme iç piyasada altın fiyatlarını oldukça düşürmüştü.

    GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

    6 Aralık 2020 Pazar günü Bigpara’dan alınan verilere göre altının gram fiyatı 461,34 liradan işleme alınıyor.

    ÇEYREK ALTN NE KADAR?

    Yatırımcısının tercihlerinden olan çeyrek altının bugünkü alış fiyatı 748 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı 757 lirada konumlanmış durumda.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Haftanın son gününde cumhuriyet altını alış değeri 2 bin 992 lirada bulunurken yeniden 3 bin liranın üzerine çıkan satış fiyatı ise 3 bin 21 TL olarak belirlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow