hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hafta sonu altın fiyatları 11 Haziran 2023! Çeyrek altın, gram altın ne kadar?

    Hafta sonu altın fiyatları 11 Haziran 2023 Çeyrek altın, gram altın ne kadar
    expand

    Geçtiğimiz hafta başından bu yana ons altının dengede durmaya çalışması iç piyasadaki altın türlerinin de fiyatlarında oynamalara neden oldu. ABD faiz oranlarının önceden tahmin edilenden daha uzun süre yüksek kalabileceğine dair artan beklentiler ve Fed yetkililerinden gelen bir dizi şahin sinyal ile yatırımcıların dolara yönelmesiyle altın ayın başındaki rekor seviyelerden oldukça uzaklaştı. Ancak altın bu hafta döviz kaynaklı olarak yükselişe geçti. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın, 22 ayar bilezik, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL? İşte 11 Haziran 2023 altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İç piyasaya göre şekillenen ve alım gücüne büyük ölçüde etki eden altın fiyatları, ülkemizdeki yatırım araçları içinde en güvenli liman olmaya devam ediyor. Altın fiyatları haftanın son günü olan 11 Haziran tarihinde yükseliş seyrini sürdürüyor. Altının nasıl seyredeceği ise yeni haftanın başındaki rakamlarla belli olacak. 

    ALTIN FİYATLARI 11 HAZİRAN 2023 PAZAR

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altın onsu anlık olarak 1.961 dolardan işlem görüyor. Bin 402 lirayı aşarak önemli bir kritik eşiği geçen gram altın an itibarıyla 1.474 liradan satışta.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Çeyrek altın bugün 2.402 liradan alınıyor. 11 Haziran'da çeyrek altının satış fiyatı ise 2.460 TL.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yarım altın bugün 4.818 liradan alınıyor, 4.905 liradan satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Son dönemdeki artışlarla birlikte hem 9 bin lira barajını aşan hem de bu seviyelerdeki eşikleri geçen Cumhuriyet altını bugün 9.636 liradan alınırken 9.772 liradan satışta.

    CNNTURK.COM CANLI ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYIN!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow