hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Amorti ne kadar ikramiye verir? Milli Piyango 2023 yılbaşı çekilişi amorti kaç para ikramiye veriyor?

    Amorti ne kadar ikramiye verir Milli Piyango 2023 yılbaşı çekilişi amorti kaç para ikramiye veriyor
    expand

    Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi amorti ikramiyesi ile ilgili detaylar biletin satışa çıkmasının ardından netleşmişti. Peki, amorti ne anlama geliyor, hangi bilete ne kadar ikramiye veriyor? Milli Piyango yılbaşı çekilişi amorti kaç para? İşte detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 2023 yılbaşı özel çekilişi için 31 Aralık 2022 Cumartesi günü büyük ikramiye heyecanı yaşanıyor. 200 milyon lira olarak duyurulan büyük ikramiye numaraları diğer çekilişlerde olduğu gibi canlı yayında belirlenecek. Milli Piyango çekilişlerinde en düşük ikramiye ise amorti olarak biliniyor. Peki, yılbaşında amorti ne kadar?

    YILBAŞI İKRAMİYESİ AMORTİ NE KADAR, KAÇ PARA?

    Amorti her çekilişte 2 adet belirleniyor. Biletin son numarası olan amorti 0’dan 9’a kadar her rakam olabilir.

    Amorti ücretinde de alacağınız ikramiye biletinize göre belirleniyor. Yani tam bilet sahibiyseniz amorti olarak 200 TL, yarım bilet sahibiyseniz amorti olarak 100 TL, çeyrek bilet sahibiyseniz amorti olarak 50 TL alacaksınız. Peki, bir bilete hem amorti isabet etti hem de amortiden daha yüksek bir ikramiye isabet etti bu durumda ne olacak?

    Bir bilete hem amorti hem de daha yüksek bir ikramiye isabet ederse daha yüksek olan ikramiyeyi alırsınız. Yani örnek olarak diyelim ki tam biletinize hem amorti çıktı hem de 6 bin TL çıktı. Bu durumda 6 bin TL’yi alıyorsunuz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    2022 AMORTİ SAYILARI BELLİ OLDU

    23.15-23.30 arası 5. Bölüm / Amorti ve 200.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar belirlendi. Bu yıl amorti numaraları 0 ve 6 oldu.

    Amorti ne kadar ikramiye verir Milli Piyango 2023 yılbaşı çekilişi amorti kaç para ikramiye veriyor

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow