hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aztek Teknoloji halka arz tarihleri 2022 ne zaman? Aztek Teknoloji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı…

    Aztek Teknoloji halka arz tarihleri 2022 ne zaman Aztek Teknoloji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı…
    expand

    SPK tarafından halka arzı onaylanan Aztek talep toplama tarihleri için geri sayım başladı. Yatırımcının yakından takip ettiği Aztek Teknoloji halka arz süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Aztek Teknoloji halka arz tarihleri ne zaman? İşte Aztek Teknoloji halka arz hisse kodu ve hisse fiyatı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’de Apple, Beats by Dr. Dre, JBL, Harman Kardon, Thule, Case Logic ve Hama gibi dünyanın önde gelen teknoloji ve aksesuar markalarının distribütörü olan Aztek Teknoloji, halka açılıyor. Şirket paylarının halka arzına ilişkin izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Halka arz tarihleri açıklanan Aztek Teknoloji halka arz detayları yatırımcıların gündeminde yer alıyor.

    AZTEK TEKNOLOJİ HALKA ARZ TARİHLERİ NE ZAMAN?

    Aztek Teknoloji, 10-11-12 Ağustos tarihleri arasında halka arz edilecek. Firma oransal dağıtım yöntemiyle talep toplayacak. Aztek Teknoloji halka arz sonuçlarının ise 15 Ağustos tarihinde açıklanması bekleniyor.

    AZTEK TEKNOLOJİ HİSSE KODU VE HİSSE FİYATI

    Aztek Teknoloji paylar için pay başına 10,90 TL’den talep toplanacak. Şirket’in mevcut 80 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi, 20 milyon TL artırımla 100 milyon TL’ye yükselecek, 5 milyon TL tutarında ise ortak satışı gerçekleştirilecek. Şirket payları AZTEK hisse koduyla Borsa İstanbul’da işlem görecek.

    Deniz Yatırım ve QNB Finansinvest eş liderliğinde toplam 38 kurumdan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilecek halka arzda payların yüzde 45’i bireysel yatırımcılara, yüzde 25’i yüksek başvurulu (bireysel) yatırımcılara ve yüzde 30’u ise yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edildi. Şirket’in halka arzdan sonra 5 yıl boyunca dağıtılabilir kârının en az yüzde 40’ını nakit olarak dağıtma taahhüdü bulunuyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow