Bakan Göktaş duyurdu! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Ocak ayı için 3,1 milyar lira yaşlı aylığı, 2,5 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık." açıklamasında bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada, engelli ve yaşlılara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirtti.
Engelli ve yaşlıların toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda onların yanlarında olduklarını vurgulayan Bakan Göktaş, “Bu doğrultuda ocak ayı için 3,1 milyar lira yaşlı aylığı, 2,5 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 5,6 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Samsun Kültür Yolu Festivali: 400’ü aşkın etkinlikte kültür ve sanat rüzgarı
Merkez Bankası faiz kararı sonrası 750 bin TL’nin 1 aylık getirisi ne oldu?
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | Kimler 5 Yıl daha erken emekli olabilir? SGK’nın az bilinen fırsatları!
Kamu işçilerine zam pazarlığı devam ediyor: İkinci teklif yolda
Haftalar sonra bir ilk! Altın fiyatlarında rüzgarın yönü değişti