hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Muş, Özbekistan’da

    Bakan Muş, Özbekistan’da
    expand
    KAYNAK DHA

    Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türk Devletleri Teşkilatı Ekonomi ve Ticaret Bakanları 11. Toplantısı’na katılmak üzere Özbekistan’ın Semerkant kentine geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Muş, sosyal medya hesabından ziyaretine ilişkin yaptığı paylaşımda, “Türk Devletleri Teşkilatı Ekonomi ve Ticaret Bakanları 11. Toplantısı vesilesiyle Türk Dünyasının kadim şehri Semerkant’tayız. Ülkelerimiz arasındaki mevcut ekonomik ve ticari işbirliğini daha da geliştirmeye yönelik atılacak adımlara ilişkin kapsamlı istişarelerde bulunduk” dedi.

    BAKAN MUŞ, ÖZBEKİSTAN BAŞBAKAN YARDIMCISI, YATIRIMLAR VE DIŞ TİCARET BAKANI HOCAYEV İLE GÖRÜŞTÜ

    Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Özbekistan ziyareti kapsamında Özbekistan Başbakan Yardımcısı, Yatırımlar ve Dış Ticaret Bakanı Cemşid Hovayev ile görüştü.

    Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Muş, “Özbekistan Başbakan Yardımcısı, Yatırımlar ve Dış Ticaret Bakanı Sayın Cemşid Hocayev ile Semerkant'ta bir araya geldik. İkili ticaret, yatırımlar, müteahhitlik, bankacılık, gümrükler, standardizasyon gibi konularda işbirliğimizi geliştirmek için değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow