Bakan Pakdemirli'den girişimci ve gençlere müjde

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, hayata geçirilecek projelerle girişimciler ve gençlere hibe desteği sağlayacaklarını söyledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Girişimcilerimize müjdemiz var. IPARD-2 programı 11'inci proje çağrısına çıkmış bulunuyoruz. Uygun bulunan projelere 40 milyon avro bütçeyle yüzde 55 ile yüzde 65 arasında hibe desteği sağlayacağız. Destek bizden, üretmek sizden. Yatırım yapmak isteyen girişimcilerimiz hemen projelerini hazırlayabilir, 19 Ocak-11 Mart 2022 tarihleri arasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüklerine teslim edebilirler" ifadelerini kullandı.
Pakdemirli, gençlere yönelik ise 2022 yılında tarım, hayvancılık, ormancılık, gıda ve su ürünleri konularında yapılacak 2 bin projeye 200 milyon TL hibe desteği vereceklerini belirtti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
MEVDUAT FAİZİ 2025 | Mevduat faizlerinde büyük sıçrama! 125 bin TL'nin 1 aylık faiz getirisi ne kadar oldu?
Altın ve piyasalar için kritik uyarı! İslam Memiş’ten cuma günü alarmı...
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | Temmuz 2025 memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Enflasyon tahminleri ve maaş hesaplamaları
SON DAKİKA! Otomobil Almayı Planlayanlar Dikkat! Pazarda Dikkat Çeken Hareketlilik! İşte 2. Elde Fiyatı En Çok Düşen Markalar
HABER... Merakla bekleniyordu! İşte evlenecek çiftlere yeni destek kampanyasının detayları