Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabı üzerinden kamuda uygulanan tasarruf tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakan Şimşek X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
Kamuda tasarrufu artırıyoruz.
Toplu alım politikasıyla yılın ilk 5 ayında tıbbi cihaz ve ilaç alımında referans fiyatlara göre 33 milyar lira tasarruf sağladık.
Önümüzdeki dönemde bu uygulamanın kapsamını daha da genişleteceğiz.
Kamuda tasarrufu artırıyoruz.
— Mehmet Simsek (@memetsimsek) October 11, 2024
Toplu alım politikasıyla yılın ilk 5 ayında tıbbi cihaz ve ilaç alımında referans fiyatlara göre 33 milyar lira tasarruf sağladık.
Önümüzdeki dönemde bu uygulamanın kapsamını daha da genişleteceğiz. https://t.co/sBPx0bsTdQ
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İhracatta vites Yükseldi! Otomotiv sektörü 16,4 milyar dolarla zirvede
Yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahminleri değişti! Merkez Bankası piyasa katılımcıları anketini açıkladı...
Yıllardır konuşuluyordu, yasalaşıyor! Kredi kartı ile bahşiş yasal zemine oturuyor
EMEKLİ MAAŞ ZAMMI ENFLASYON FARKI: 2025 Temmuz Emekli Maaşı NE Kadar Olacak? 6 Aylık Enflasyon Farkı ile Emekli Maaş Zammı Enflasyon Farkı Nasıl Hesaplanır?(SSK-BAĞ-KUR)
SON DAKİKA ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI 14 HAZİRAN 2025 | Milli Piyango Online ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları nasıl öğrenilir?