hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Baydöner halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne? Baydöner halka arz hangi bankalarda, eşit mi oransal mı?

    Baydöner halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne Baydöner halka arz hangi bankalarda, eşit mi oransal mı
    expand

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan Baydöner Restoranları A.Ş., berlirtilen tarihler aralığında halka arz edilmeye başlanacak. Peki, Baydöner halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne? Baydöner halka arz hangi bankalarda, eşit mi oransal mı? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Baydöner halka arz detayları borsada yatırım yapacakların gündeminde yer alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu, (SPK) Baydöner Restoranları AŞ'nin halka arzını onayladı. Şirketin 70 milyon TL olan sermayesinin 84 milyon TL'ye bedelli artırımı sırasında oluşan 14 milyon TL pay ile mevcut ortaklardan Ferudun Tunçer’e ait 2 milyon TL ve Levent Yılmaz’a ait 2 milyon TL nominal değerli B grubu paylar olmak üzere, toplam 18 milyon TL payın halka arzı gerçekleştirilecek. Baydöner, halka arz talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından borsada işlem görmeye başlayacak.

    BAYDÖNER HALKA ARZ TARİHLERİ
    Baydöner halka arz 15 – 16 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak.

    BAYDÖNER HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?
    Halka arz 18.000.000 lot vermekte. Sermaye artırımı 14 milyon, ortak satışı 4 milyon olarak belirlendi.

    BAYDÖNER HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?
    Baydöner halka arz 21 TL olarak belirlendi. Halka arz açıklığının %21.43, büyüklüğünün 378 milyon TL olduğunu belirtelim.

    BAYDÖNER HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI?
    Baydöner halka arz eşit dağıtım olarak belirlendi.

    BAYDÖNER HİSSE HANGİ BANKALARDA VAR?
    Baydöner, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla alınabilecek.

    BAYDÖNER HALKA HİSSE KODU NE?
    Baydöner hisse kodu #BDYNR olarak belirlendi.

    Baydöner halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, hisse kodu ne Baydöner halka arz hangi bankalarda, eşit mi oransal mı

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow