Bayraktar TB3 uçuşa geçmek için gün sayıyor

Bayraktar TB3 uçuşa geçmek için gün sayıyor

Bayraktar TB3 uçuşa geçmek için gün sayıyor

BAYKAR CEO'su Selçuk Bayraktar, uçak gemisine inip-kalkan ve sınıfında benzeri olmayan Bayraktar TB-3'ün yeni fotoğraflarını paylaştı. Türkiye'nin yerli ve milli yeni insansız silahlı hava aracı TB3 gün sayıyor.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

BAYKAR Teknoloji Lideri Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayraktar TB3'ün ramazan ayı öncesinde çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Paylaşımında, "Bugün paylaştığımız fotoğraflarda üretim hattında görünen, kanatlarını katlayabilme özelliğine sahip türünün ilk örneği olan 'balığın' ramazan öncesi çekilmiş görselleri. Büyük abisi Kızılelma'dan sonra ilk uçuşuna gün sayıyor" ifadelerini kullandı.

Baykar Bayraktar TB3, Türkiye merkezli Baykar Savunma tarafından geliştirilen katlanır kanatlı ve kısa mesafede iniş-kalkış özelliğine sahip bir silahlı insansız hava aracı (SİHA) veTCG Anadolu Amfibi Çıkarma gemisi üzerinde konuşlanacak uçak eksikliği üzerine geliştiriliyor.

Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber
Sıradaki haber