hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayram ikramiyesi 2022 tarihi... Emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak, ne kadar?

    Bayram ikramiyesi 2022 tarihi... Emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak, ne kadar
    expand

    Yılda iki kez verilen bayram ikramiyesinin ilki Ramazan Bayramı öncesinde verildi. Şimdi gözler Kurban Bayramı ikramiyesinde. İkramiyeden sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanacak. İkramiyeden yararlanmak için bayramın içinde bulunduğu ayda emekli aylığının bağlanması gerekiyor. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi 2022 ne zaman yatacak? İşte bilgiler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı'na kısa bir süre kaldığı için de bayram ikramiyesi hakkında sorular gündeme gelmeye başladı. Kurban Bayramı 9 Temmuz'da başlayacak, 12 Temmuz'da ise sona erecek. Kurban Bayramı tarihlerinden önce ise bayram ikramiyesi hesaplara yatırılacak. Temmuz ayı ile birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklileri hem zamlı aylıklarına kavuşacak, hem de Kurban Bayramı ikramiyelerini hesaplarında görecek.

    BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Son dakika haberine göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 2022 yılı Kurban Bayramı emekli bayram ikramiyelerinin bayramdan önce 2-7 Temmuz’da hesaplara yatırılacağını bildirdi.

    SSK emeklileri 5-6 Temmuz’da, Bağ-Kur emeklileri 7 Temmuz’da, Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlar ise 2-5 Temmuz tarihlerinde bayram ikramiyelerini alabilecekler.

    BAYRAM İKRAMİYESİ 2022 NE KADAR?

    2022 Yılının Ramazan Bayramı ikramiyesi geçtiğimiz yıl gibi 1100 TL olarak verildi. Kurban Bayramı'nda verilecek olan bayram ikramiyesi de şu an için 1100 TL olarak görünüyor. Konuya ilişkin gelişme yaşanırsa haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

    KURBAN BAYRAMI 2022 GÜNLERİ

    Kurban Bayramı 1. Gün: 9 Temmuz Cumartesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı 2. Gün: 10 Temmuz Pazar

    Kurban Bayramı 3. Gün: 11 Temmuz Pazartesi

    Kurban Bayramı 4. Gün: 12 Temmuz Salı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow