hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramda bankalar açık mı, bankalar bugün kapalı mı? Ramazan Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?

    Bayramda bankalar açık mı, bankalar bugün kapalı mı Ramazan Bayramında bankalar çalışıyor mu
    expand

    Ramazan Bayramı’nda bankalarda işlem yapacak olanlar “bayramda bankalar çalışıyor mu?” sorusuna yanıt arıyor. Bankaların işlem yapmaması durumunda bayram sonrasını beklemek zorunda olacak kişiler konuya ilişkin detayları araştırmayı sürdürüyor. Peki, Ramazan Bayramı’nda bankalar kapalı mı, açık mı, bayramda bankalar çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Banka şubelerinden işlem gerçekleştirecek olan kişiler ödemelerini bayram sonrası döneme bırakmamak adına Ramazan Bayramı’nda bankaların çalışıp çalışmadığını araştırmaya başladı. İşte detaylar…

    BAYRAMDA BANKALAR AÇIK MI, KAPALI MI? RAMAZAN BAYRAMI’NDA BANKALAR ÇALIŞIYOR MU?

    Ödemeleri veya işlemleri bayram dönemine gelen kişiler için bugün son gün. Resmi tatillerde bankaların kapalı olacak olması nedeniyle 29 Nisan 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar işlem yapmayanlar bir sonraki mesai günü 5 Mayıs 2022 Perşembe gününü beklemek zorunda olacaklar.

    Ramazan Bayramı nedeniyle 2 Mayıs 2022 Pazartesi, 3 Mayıs 2022 Salı ve 4 Mayıs 2022 Çarşamba günü bankalar kapalı olacaklar. Ancak havale mobil uygulamalar ve ATM’ler aracılığıyla yapılabilecek. Aynı şekilde bankanızın FAST anlaşması varsa EFT de yapabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow