hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün BİM, A101, ŞOK, bugün açık mı, Migros ve CarrefourSA 9 Mayıs Pazar günü kapalı mı?

    Bugün BİM, A101, ŞOK, bugün açık mı, Migros ve CarrefourSA 9 Mayıs Pazar günü kapalı mı
    expand

    Zincir marketlerle ilgili bilgiler tam kapanma genelgesinde paylaşılmıştı. BİM, A101, ŞOK, Migros ve CarrefourSA gibi marketleri yakından ilgilendiren genelgede Pazar günü çalışma durumda durumları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştı. Peki, bugün Migros ve CarrefourSA çalışıyor mı, 9 Mayıs 2021 Pazar günü BİM, A101 ve ŞOK açık mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zincir marketlerin pazar günü çalışma durumları ile ilgili bilgiler tam kapanma genelgesinde paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama sonrasında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede bilgiler aktarıldı. Tam kapanma genelgesinde zincir marketlere Pazar sınırı getirildi.

    MİGROS, ŞOK, A101 VE BİM PAZAR GÜNÜ AÇIK MI?

    Genelgenin ilgili maddeleri şöyle: Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılara gidip gelebilecektir.

    Yukarıda belirtilen uygulama zincir ve süper marketler için haftanın altı günü geçerli olacak, zincir marketler pazar günleri kapalı kalacaktır.

    Buna göre 9 Mayıs 2021 Pazar günü ŞOK, A101, BİM, CarrefourSA ve MİGROS kapalı olacaklar. Ayrıca zincir market grubunda yer alan diğer marketler de kapalı olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow