hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün satışta! BİM aktüel 12 Temmuz 2022 Salı ürünleri tek sayfa! Bu hafta BİM aktüel kataloğu ürünleri neler?

    Bugün satışta BİM aktüel 12 Temmuz 2022 Salı ürünleri tek sayfa Bu hafta BİM aktüel kataloğu ürünleri neler
    expand

    12 Temmuz 2022 BİM aktüel kataloğu ürünleri bu hafta BİM mağazalarında yer alacak ürünlerle ilgili detayları gösterdi. Tek sayfa olarak yayınlanan katalogda ürünlerin fiyat bilgileri de paylaşıldı. İşte bu hafta BİM mağazalarında olacak ürünlerle ilgili detayların olduğu BİM aktüel 12 Temmuz 2022 Salı kataloğu…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her hafta Salı ve Cuma günleri indirimli alışveriş tutkunları ile buluşan BİM ürünleri yayınlandı. Salı günü raflarda yerini alacak ürünler alışveriş tutkunlarının beğenisine sunulacak. Peki, tek sayfalık katalogda neler yer alıyor?

    BİM AKTÜEL KATALOĞU 28 HAZİRAN 2022 SAYFA 1

    Aktüel kataloğun ilk sayfasında baskılı üst, düğmeli üst, yan büzgülü desenli şort, paçası biyeli alt, yan büzgülü crop, ip askılı üst, dantelli takım iç çamaşırı, cepli baskılı üst, paça fırfırlı desenli şort, yüz paleti, oje, bileklik, maskara lip gloss, donut yastık, sıvı saç bakım kremi, tonik, yüz temizleme jeli, tüy dökücü krem, tıraş bıçağı, ağız bakım seyahat seti, şampuan, deodorant seti, ruj organizeri ve eğimli ayak törpüsü gibi ürünler yer alıyor.

    Bugün satışta BİM aktüel 12 Temmuz 2022 Salı ürünleri tek sayfa Bu hafta BİM aktüel kataloğu ürünleri neler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow