hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bir kripto şirketi daha çekim işlemlerini durdurdu

    Bir kripto şirketi daha çekim işlemlerini durdurdu
    expand

    Piyasalarda “Ayı sezonu” olarak adlandırılan düşüş ve kayıp dönemi kripto paralar arasında daha ağır hissedilirken bir şirketten daha çekim işlemlerini durdurma haberi geldi. Singapur merkezli kripto para kredi platformu Hodlnaut, Three Arrows Capital ve Celsius gibi şirketlerin başlattığı sürece katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto para piyasasında ve kripto şirketlerinde düşüşün etkileri devam ediyor. En büyük kripto para olarak Bitcoin’in yıl içindeki en yüksek fiyatının yaklaşık yarısı değerinde seyir devam ederken Singapur merkezli Hodlnaut çekim işlemlerini durdurduğunu açıkladı.

    Piyasada Three Arrows Capital ve Celsius gibi şirketlerin iflas etmesi bir düşüş döngüsü yaratmıştı. Daha öncesinde Terra şirketine bağlı kripto paralar UST ve LUNA’nın çöküşü, piyasaya ağır darbe vurmuştu.

    ŞİRKET ÖZÜR AÇIKLAMASI YAYIMLADI

    2019 yılında kurulan Singapur merkezli kripto para kredi platformu Hodlnaut, para çekme, token takası ve para yatırma işlemlerini durdurduğunu açıkladı. Şirket piyasa koşullarını gerekçe gösterdi.

    Şirketin internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:

    “Tüm kullanıcılara, derhal geçerli olmak üzere para çekme, jeton takası ve para yatırma işlemlerini durduracağımızı bildirmekten üzüntü duyuyoruz. Son piyasa koşulları nedeniyle bu zor karara ulaştık.”

    Ayrıca şirket açıklamasının devamında özür dileyerek bir kurtarma planı üzerinde çalıştıklarını belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow