hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bitcoin çakılmaya devam ediyor! Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin son fiyatı 24 Şubat 2022..

    Bitcoin çakılmaya devam ediyor Bitcoin neden düşüyor Bitcoin son fiyatı 24 Şubat 2022..
    expand

    Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin artması nedeniyle Bitcoin 35 bin doların altına düştü. Uzmanlar, Bitcoin'in yakın zamanda istikrara kavuşmayabileceğini söylüyor. Bitcoin’e ilişkin olarak Fairlead Strategies’ten Katie Stockton önemli analizde bulundu. Düşüşün devam etmesi halinde Bitcoin’in 27 bin 200 dolara kadar gerileyebileceğini söyledi. Peki, Bitcoin neden düşüyor? Bitcoin şuan ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bitcoin, yaşadığı düşüşle tüm dikkatleri üzerine çekti. İşlem hacmi en yüksek kripto para birimleri olan Bitcoin fiyatı merak ediliyor.  Bitcoin ve Ethereum öncülüğünde satışların derinleşmesiyle birlikte kripto para piyasası resmen kırmızıya büründü. Sürekli bir düşüş içerisine giren Bitcoin peşinden bütün kripto para piyasasını da sürüklüyor. 

    Rus lider Vladimir Putin Ukrayna'ya askeri harekat emrini verdi.  Türkiye saatiyle sabah 5.00'te başlayan bu operasyonun ardından kripto piyasalar sert düştü. Coingecko'da yer alan verilere göre piyasalar yüzde 7.8 gerileyerek 1 trilyon 653 milyar dolara indi. 

    Bitcoin ise yüzde 7.9 düştü. BTC'nin fiyatı 34 bin 941 dolara geriledi. Uzmanlar Bitcoin'in 25 bin dolarlara kadar çekilebileceğini düşünüyor. 

    Ethereum ise yüzde 9.5 değer kaybetti. ETH'nin fiyatı 2 bin 398 dolara geriledi. 

    Ripple'daki değer kaybı ise yüzde 10'a yaklaştı. XRP'nin fiyatı 64 cente indi. 

    Dogecoin ise yüzde 11.6 oranında geriledi. DOGE 11 centi gördü. 

    BİTCOİN NEDEN DÜŞÜYOR?

    Kripto para piyasası Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimi fiyatlamaya devam ediyor.  Kripto para piyasalarının geneline bakıldığında Ukrayna - Rusya gerginliği nedeniyle son 1 haftada yüzde 20'den fazla değer kaybı görülüyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİTCOİN ANLIK FİYATI

    Cuma günü 40 bin dolar destek seviyesinin altına sarkan Bitcoin, dün 38 bin dolara kadar düştü. Dünyanın en büyük kripto parası bu sabah itibarıyla 34.557 dolara geriledi. Kasım ayında tüm kripto para birimlerinde gerçekleşen ralli Bitcoin liderliğinde başlamıştı. Bitcoin hızlı yükselişle 69 bin dolara kadar çıkmıştı. Sonrasında ise sert satış dalgasıyla karşılaşarak 37 bin dolar seviyelerinde denge arayışına girmişti.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow