hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bitcoin önce kaybetti sonra geri aldı

    Bitcoin önce kaybetti sonra geri aldı
    expand

    Bitcoin, Binance'e karşı açılan dava ile düştükten sonra finans dünyası ABD ve Avrupa'daki bankacılıkla ilgili gelişmelere odaklanmaya devam ederken, kripto fiyatları ılımlı kazançlar gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto para ekosistemi, Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu tarafından Binance'e açılan dava ile sarsıldı. Bitcoin fiyatında gerilemeye neden olan davanın ardından Bankacılık sektörünün yeniden güven kazanmasının getirdiği risk iştahı ile kazançlar geri alındı.

    Bitcoin ABD Doları, saat 15:30 itibarıyla bir önceki işlem seansından bu yana yüzde 3,67 artarak 28.312'de işlem gördü. Bitcoin geriye dönüp bakıldığında, son dört hafta içinde yüzde 20,17 değer kazandı.

    Kitco'nun kıdemli teknik analisti Jim Wyckoff'a göre, Bitcoin'de dünkü gerileme, Nisan ayında Bitcoin vadeli fiyatlarının düşmesine neden oldu. Zayıflığa rağmen Wyckoff, Bitcoin boğalarının "hala kısa vadeli genel teknik avantaja sahip olduğunu, ancak bu hafta zayıfladığını ve günlük çubuk grafikte fiyat artış trendini canlı tutmak için yakında yeni güç göstermesi gerektiğini" belirtti.

    Bitcoin'in artık "uçurumun kenarında" oturduğunu söyleyen piyasa analisti Rekt Capital, "BTC 28.700 doların üzerine çıkmak için mücadele etmeye devam ederse, daha düşük seviyelerde yeni alıcı ilgisi kazanmak için sağlıklı bir düşüş olması gerekebilir. Teknikler kısa vadeli bir zayıflık gösteriyor ve yakında bu zayıflığı giderecek bir katalizör görünebilir." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ALTCOİN'LER YÜKSELİŞ TRENDİNDE

    Piyasanın ayna görüntüsünde, altcoin'lerin büyük çoğunluğu gün boyunca yeşil renkteyken, yalnızca birkaçı kayıp yaşadı.Bitcoin önce kaybetti sonra geri aldı

    Kripto para piyasasında anlık fiyatlamalar için tıklayınız.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow