hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Black Friday ne zaman, efsane cuma indirimleri hangi gün?

    Black Friday ne zaman, efsane cuma indirimleri hangi gün
    expand

    Yurt dışında ‘Kara Cuma’ Türkiye’de ise “Efsane Cuma, Muhteşem Cuma ve Beklenen Cuma” gibi isimlerle anılan Black Friday için alışveriş tutkunlarının geri sayımı başladı. Binlerce ürünün indirime gireceği Black Friday kapsamında mağazalarda ve internet sitelerinde alışveriş çılgınlığı yaşanacak. Peki, 2019 Black Friday ne zaman, indirimler hangi tarihte başlayacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Black Friday 2019 için sayılı günler kaldı. İndirim fırsatını değerlendirmek isteyen binlerce kişi mağazalara ve internet sitelerine yönelecek. Peki, bu yıl indirimler hangi tarihlerde gerçekleşecek?

    BLACK FRIDAY NE ZAMAN?

    2019’da Türkiye’de Black Friday indirimleri bu sene 29 Kasım'da olacak. Fakat internet üzerinden erişim sağlayabildiğiniz mağazalar, firmalar ve online alışveriş sitelerinde Black Friday indirimleri çok erken tarihlerde başlayabiliyor. Bu indirimleri bir haftaya yayan mağazalar oldukça fazla.

    İNDİRİMLİ ÜRÜNLER OLACAK

    Bazı markalar ilkbahar aylarında da ‘Muhteşem Cuma’ etkinliği düzenleniyor. 

    BLACK FRİDAY NEDİR?

    Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow