hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bloomberg'e göre Trump'ın serveti başkanlıktan sonra arttı

    Bloomberge göre Trumpın serveti başkanlıktan sonra arttı
    expand

    Bloomberg, Trump'ın servetinin Biden başkan olduktan sonra arttığını raporladı. Hesaplamalar, eski başkanın net servetinin 2021'den bu yana 500 milyon dolar arttığını gösteriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra serveti hızla arttı.

    Verilere göre Trump'ın net servetinin 2,6 milyar dolar olarak tahmin edildiği 2021'den bu yana kabaca 500 milyon dolar artışla şu anda 3,1 milyar dolara ulaştı.

    Bloomberg, hesaplamaları Trump'ın New York'ta devam eden davası sırasında kullanıma sunulan varlıklarının performansını detaylandıran belgelere dayanarak yaptı.

    Eski başkan, şirketleri ve oğulları ile birlikte, bankalardan uygun krediler ve sigorta anlaşmaları sağlamak için varlıklarının değerini on yıldan fazla bir süre boyunca hileli bir şekilde şişirmekle suçlanıyor.

    ŞİRKETİNİN EN İYİ DÖNEMİ

    Trump davada ifade vererek, söz konusu varlıkların aslında değerinin altında olduğunu iddia etti ve bankaların kredi verirken mali koşullarla ilgili açıklamalarını pek dikkate almadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trump “Bankaların karar alma sürecinde çok önemli bir unsur değildiler. Ve bu dava devam ettikçe bunu açıklayacağız” dedi.

    Trump'ın mali durumuyla ilgili olarak, aynı zamanda Trump Organizasyonu'nun başkan yardımcısı olan oğlu Eric Trump, “Şirket hiçbir zaman bu kadar güçlü ve iyi durumda olmamıştı. En fazla nakde ve en düşük borca ​​sahibiz. Harika bir noktadayız.” diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow