Borsa İstanbul'da tarihi değişim yolda

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, endeksten sıfır atılması konusunun gündemlerinde olduğunu belirterek, "Ama acelemiz yok. 100 binin tadını çıkarıyoruz. Konuyu yönetimle konuşacağız. Bu hafta yönetim kurulumuz var." dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Himmet Karadağ yaptığı açıklamada, "Survivor'ı yatırımcıya açmak ve borsada satmak için Acun Ilıcalı ile görüşeceğini, randevu istediklerine" yönelik ifadelerinin hatırlatılması üzerine, henüz Ilıcalı ile görüşmediklerini söyledi. Görüşmeye yönelik tarihin henüz netleşmediğini ifade eden Karadağ, proje finansmanı konusunda diziler dahil herkesle görüşebileceklerini bildirdi.
"100 binin tadını çıkarıyoruz"
Himmet Karadağ, endeksten ne zaman sıfır atılacağına ilişkin soru üzerine, "Gündemimizde ama acelemiz yok. 100 binin tadını çıkarıyoruz." dedi. Konuyu yönetimle konuşacaklarını belirten Karadağ, "Bu hafta yönetim kurulumuz var." ifadesini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
BBVA, 2025 Türkiye raporunu yayımladı! Yıl sonunda dolar kaç para olacak?
Kiralarda yeni dönem başlıyor mu? Gözler sosyal konut projesinde!
Altında savaş rüzgarı: Tarihi zirve gelir mi?
Altında Rekor! Gerilim güvenli liman talebini artırdı, Commerzbank tahminlerini yükseltti...
MEMUR ZAMMI 2025 | Memura temmuz zammı yolda! İşte unvan unvan zamlı örnek hesaplama...