hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BtcTurk açıldı mı, 503 hata kodu sorunu çözüldü mü? BtcTurk tarafından yapılan resmi açıklama!

    BtcTurk açıldı mı, 503 hata kodu sorunu çözüldü mü BtcTurk tarafından yapılan resmi açıklama
    expand

    BtcTürk 503 hata kodu ile ilgili açıklamalar son dakika olarak takip ediliyor. Kripto bara borsası BtcTurk yaşanan erişim sorunları hakkında Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı. Peki, BtcTurk 503 hata kodu nedir? BtcTürk açıldı mı? İşte o konu hakkında BtcTurk tarafından yapılan resmi açıklama..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yerli kripto para borsası BtcTurk erişim sorunları ile karşı karşıya. Kullanıcılar BtcTurk'e 23 Ocak 2021 saat 21:00 sularından beri erişim sağlayamıyordu. BtcTurk tarafından yaşanan sorunun neden kaynaklandığı paylaşıldı. BtcTürk tarafından yapılan açıklamada teknik aksaklık nedeniyle mobil ve web sitesinde erişim sorunu olduğu bildirildi. 

    BTCTURK ERİŞİM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

    Türkiye'nin önde gelen kripto para borsalarından BtcTurk'te saatlerdir devam eden erişim sıkıntısı yaklaşık 1 saat önce sona erdi.

    BTCTURK 503 HATA KODU NEDİR?

    BtcTurk hata kodu 503, sunucu tarafında bir hata olduğunu ve gelen isteklerin işlenemeyebileceğini belirten HTTP hata kodlarından bir tanesidir. “Service Unavailable” hatası kullanıcıya erişmeye çalıştığı internet sitesinin yer aldığı sunucunun geçici olarak mevcut olmadığını göstermektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow