hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çaykur çay destekleme ödemeleri 2023 yattı mı, ne zaman yatacak?

    Çaykur çay destekleme ödemeleri 2023 yattı mı, ne zaman yatacak
    expand

    Yaş çay üreticileri, her yıl hesaplara yatırılan yaş çay destekleme ödemelerinin bu yılki tarihini merak ediyor. Çay destekleme ödemeleri her yıl üreticilerin hesabına mart ayında yatırılıyor. Peki, Çaykur çay destekleme ödemeleri 2023 yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin bu seneki tarihi de merak konusu oldu. Çaykur yaş çay ödemeleri yattı mı ve ne zaman yatacak sorularının cevaplarını arıyor.

    ÇAY DESTEKLEME ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

    Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılacak olan Çaykur yaş çay ödemeleriyle ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

    ÇAYKUR'DAN İŞÇİ ALIMI İLANI

    ÇAYKUR Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İkizdere ve Çamlıhemşin çay fabrikalarının bu yıl üretime başlayacağı belirtildi.

    Bunlarla fabrika sayılarının 49'a yükseldiği ifade edilen açıklamada, Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'daki 49 çay fabrikasında istihdam edilmek üzere 1041 beden işçisi, 166 meslek lisesi ve dengi okul mezunu, 85 çay eksperi, 52 engelli geçici işçi, 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam 1365 mevsimlik işçi alınacağı aktarıldı.

    ÇAYKUR yaş çay ödemeleri ne zaman yatacak 2022? Çaykur Mart ayı çay destek ödemeleri yattı mı?
    Açıklamada, alımların İŞKUR üzerinden gerçekleştirileceği kaydedilerek, internet üzerinden de yapılabilecek mevsimlik işçi başvurularının yarın başlayacağı ve 3 Nisan Pazartesi sona ereceği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başvurular için ikametgah şartı arandığı, işe başlayan mevsimlik işçiler için aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunduğu belirtilen açıklamada, tüm illere ait noter kurasının 14 Nisan Cuma günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirileceği ifade edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow