hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları 20 Mart 2022

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Güncel altın fiyatları 20 Mart 2022
    expand

    Hafta açılışı öncesinde altın fiyatları ons altına bağlı olarak hafif çaplı gerileme yaşadı. Altının onsunun bin 922 dolara çekilmesi iç piyasada çeyrek altın ve gram altın gibi türleri de etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 20 Mart 2022 son dakika altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hafta içerisinde altın yatırımcısının merakla beklediği 2 önemli açıklama gelmiş. Önce Fed ardından da TCMB faiz kararlarını açıklamıştı. Döviz kuru ve ons altında yaşanacak gelişmelere odaklanan yatırımcılar piyasalarda önemli bir değişimin yaşanmamasıyla birlikte takibini sürdürdü. İşte hafta açılışı öncesinde altın piyasasında güncel rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımcısının artan fiyatlar nedeniyle en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan gram altın bugün 914 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altının gramının 914 lira olduğu aynı dakikalarda çeyrek altın alış fiyatı bin 481 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise bin 505 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    6 bin lira seviyesinde dengelenme aşamasında olan cumhuriyet altını ise bugün 5 bin 921 liradan geri alınırken 6 bin 4 liradan da satışa sunuluyor.

    Bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL Güncel altın fiyatları 20 Mart 2022

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow