hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 12 Nisan 2021 çekiliş gerçekleşti, Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da!

    Çılgın Sayısal Loto 12 Nisan 2021 çekiliş gerçekleşti, Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda
    expand

    Haftanın üç günü çekilen Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı yaşandı. Merakla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21:30'da Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. Çekiliş sonrası sonuçlar Milli Piyango Online adresinden sorgulanıyor. İşte 12 Nisan 2021 Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiyesi ne kadar? yanıtı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri çekilen Çılgın Sayısal Loto'da heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişi 21:30'da gerçekleşiyor. Noter huzurunda gerçekleşecek olan çekiliş Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanıyor. Sayısal Loto’nun devreden büyük ikramiye tutarı 12 Nisan'da 138.876.968 TL oldu.

    Çılgın Sayısal Loto canlı çekiliş izle

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlandı. 

    ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ...


    Çılgın Sayısal Loto nasıl oynanır?

    Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow