hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    DAP halka arz tarihleri.. DAP hisse fiyatı ne kadar, borsa kodu nedir?

    DAP halka arz tarihleri.. DAP hisse fiyatı ne kadar, borsa kodu nedir
    expand

    Dev gayrimenkul şirketi DAP halk arz edeceğini açıkladı. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilecek halka arzda 33 aracı kurumdan talep girilebilecek. Halka açıklık oranı ise yüzde 15.01 olarak belirlendi. Peki, DAP halka arz tarihleri ne zaman? DAP hisse fiyatı ne kadar, borsa kodu nedir? İşte detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Konut sektörünün önde gelen ismi DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın liderliğinde halka açılıyor. irketin halka arzında, halka açıklık oranı yüzde 15.01 olarak belirlendi. DAP Gayrimenkul Geliştirme son olarak Emlak Konut GYO güvencesi İstanbul Altunizade’de Validebağ Konakları, Çekmeköy’de Ormanköy ve Nişantaşı’da Nişantaşı Koru projelerine imza attı. Şirket, bu yıl teslimleri planlanan Ormanköy projesiyle Türkiye’de ilk defa ‘sağlıklı ev’ konseptini sektöre kazandırdı.

    DAP HALKA ARZ TARİHLERİ NE ZAMAN?

    15-18 Şubat'ta talep toplayacak DAP Gayrimenkul Geliştirme, 18,50 TL'lik fiyatla 30,02 milyon adetlik nominal payı halka arz edecek. Böylelikle halka arzdan 555 milyon liralık gelir bekleniyor. Şirket arzdan sonra 180 gün sermaye artırımı yapmama taahhüdünde bulundu. 30 Gün boyunca da fiyat istikrarı işlemleri için 300 milyon liralık fon oluşturulması planlanıyor. Sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle yapılacak halka arzda, halka açılan pay 30,02 milyon adet nominal pay olarak belirlendi.

    DAP Gayrimenkul halka arzı yatırımcılara oransal şekilde dağıtılacak. Söz konusu payların yüzde 50'si bireysel yüzde 40'ı yurtiçi kurumsal yatırımcılara ve yüzde 10'luk paylar ise yurt dışı kurumsal yatırımcılara arz edilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DAP HİSSE FİYATI NE KADAR, BORSA KODU NEDİR?

    DAP Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin Borsa İstanbul'daki işlem kodu "DAPGM" olacağı duyuruldu.

    SPK Onay Tarihi: 10 Şubat 2022

    Talep Toplama Süresi: 3 iş günü

    Halka Arz Edilecek Pay (nominal değerli): 30.020.000

    Hisse Fiyatı: 18,50 TL

    Halka Arz Yöntemi: Oransal Dağıtım (Taslak İzahnameye Göre)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow