hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar bugün ne kadar, Euro kaç TL? Son dakika döviz kurları 31.03.2020

    Dolar bugün ne kadar, Euro kaç TL Son dakika döviz kurları 31.03.2020
    expand
    KAYNAKAA - Cnnturk.com

    Dolar kuru haftanın ikinci işlem günü olan 31 Mart 2020 Salı günü 6,60 TL seviyesine yaklaştı. Yeni günde de yüzde 0,17’lik bir artış yalayan Dolar, hafta açılışına oranla yukarı yönlü değişim yaşadı. Peki, bugün Dolar ve Euro ne kadar, döviz kurlarında son dakika verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar Mart ayının son gününde de yukarı yönlü değişim yaşamayı sürdürüyor. 31 Mart 2020 Salı günü Dolar 6,58 TL seviyelerinde yer alırken yaşanan son artışla birlikte 6,60 TL seviyesine oldukça yaklaştı. Aynı dakikalarda Euro kuru ise 7,26 TL seviyelerinden işlem görüyor.

    Yabancı para birimlerinde değişimlerin devam ettiği haftanın ikinci işlem gününde İngiliz Sterlini 8 TL’nin üzerindeki seviyesini korudu. İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre piyasalarda son rakamlar…

    DÖVİZ KURLARI 31 MART 2020

    • İngiliz Sterlini 8,13 TL  
    • İsviçre Frangı 6,87 TL
    • Japon Yeni 0,06 TL
    • Suudi Arabistan Riyali 1,74 TL
    • Norveç Kronu 0,62 TL
    • Danimarka Kronu 0,96 TL
    • Avustralya Doları 4,06 TL
    • Kanada Doları 4,63 TL
    • İsveç Kronu 0,65 TL  

    KÜRESEL PİYASALAR VERİ GÜNDEMİNE ODAKLANDI

    Küresel piyasalarda devam eden yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin haber akışı ile dalgalı bir seyir izlenirken, bugün hareketlenen veri gündemi takip edilecek.

    Kovid-19 salgınına ilişkin haber akışı, hükümetlerin uygulamaya koyduğu tedbirler ve merkez bankalarının genişlemeci adımları gündemin odağındaki yerini korurken, pay piyasaları dün ABD ve Avrupa'da, bugün de Asya'nın büyük çoğunluğunda pozitif bir seyir izledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD'de Kovid-19 vaka sayısı 140 bini aşarken, ölü sayısı ise 2 bin 513'e ulaştı. Dün konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ABD Başkanı Donald Trump, Kovid-19 ile mücadelede önemli bir kilometre taşını aştıklarını ve ABD genelinde test edilen kişilerin sayısının 1 milyonu geçtiğini belirterek, "Virüse karşı zaferden başka seçeneğimiz yok. Önümüzde zorlu 30 gün var. Bu 30 gün çok önemli." ifadelerini kullandı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow