hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar TL ne kadar? 24 Ekim güncel euro ve dolar kuru

    Dolar TL ne kadar 24 Ekim güncel euro ve dolar kuru
    expand

    Dolar TL ne kadar? 24 Ekim Perşembe günü piyasalarda cevabı en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz akşam saatlerinde ABD Başkanı Trump tarafından yapılan açıklama piyasalar üzerinde olumlu etkiye yol açtı. Açıklama sonrası dolar TL kurunda aşağı yönlü hareket gözlemlendi. Öte yandan Brexit krizi nedeniyle euro’daki aşağı yönlü hareket devam ediyor. Peki, euro ve dolar ne kadar? İşte, güncel rakamlar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar TL kuru ve euro TL kuru, günün ilk saatleriyle birlikte, döviz alışverişi yapacaklar başta olmak üzere ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Soruların başında ise “Dolar ne kadar?” ve “Euro ne kadar?” soruları yer alıyor. Peki, bugün dolar kaç TL üzerinden işlem görüyor? Merak edip araştıranlar için güncel dolar TL ve euro TL kurundaki son duruma haberimizde yer verdik. İşte, 24 Ekim güncel dolar TL kuru…

    DOLAR NE KADAR / KAÇ TL?

    Dolar TL kuru geçtiğimiz akşam ABD Başkanı Donald Trump tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamanın ardından aşağı yönlü harekete geçti. Geçtiğimiz güne 5.80 TL seviyesinden başlayan dolar TL kuru Trump’ın açıklamalarının da etkisiyle birlikte bugün saat 08.30'da kaydedilen bilgilere göre 5.75 lira seviyelerinden işlem gördü. 

    MB FAİZ KARARI SONRASI DOLAR NE KADAR OLDU?

    Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Karara göre politika faizi yüzde 16.50'den yüzde 14'e indirildi. Gelişme sonrası dolar TL kuru önce 5 lira 76 kuruş seviyesine yükseldi. Saat 14.10'da dolar TL gerileyerek sabahki seviyesinin altına yani 5 lira 74 kuruşa geriledi.

    EURO TL NE KADAR?

    Bir önceki güne 6 lira 45 kuruş alış ve 6 lira 53 kuruş satış fiyatı üzerinden başladı. Ancak akşam saatlerinde aşağı yönlü trende geçen euro TL kuru bugün saat 08.30’da kaydedilen bilgilere göre 6.39 TL üzerinden işlem görüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow