hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ek MTV ödeme süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar? Ek MTV ödemesi son tarihi 2023!

    Ek MTV ödeme süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar Ek MTV ödemesi son tarihi 2023
    expand

    Son günlere girilen ek MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ödeme süreci, bu yıl deprem kaynaklı bütçe yükünü hafifletme amacıyla uygulamaya geçirilecek. İlk taksit, 31 Ağustos tarihine kadar Gelirler İdaresi Başkanlığı'na ödenmesi gerekiyor. Gelir İdaresi Başkanlığı ek MTV'nin birinci taksiti için ödeme süresinin uzatıldığını duyurdu. Peki, Ek MTV ödeme süresi uzatıldı mı, ne zamana kadar? İşte Ek MTV ödemesi son ödeme tarihi 2023...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2023 yılı için planlanan ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemesi, milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. İlk taksitin son ödeme tarihi 31 Ağustos olarak belirlenirken, ikinci taksit ödemesinin kasımda yapılması gerekiyordu. Gelir İdaresi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre son ödeme tarihi ileri bir tarihe alındı.

    EK MTV NE ZAMANA KADAR UZATILDI?

    Ek motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksitinin ödeme süresi 06 Eylül 2023 Çarşamba günü sonuna kadar uzatıldı. Ek MTV ödemesi, GİB’in internet sitesinden, veznelerinden, anlaşmalı bankaların şubelerinden, internet ve mobil bankacılık kanalları ile ATM’leri üzerinden ödenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow