hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 2019 bayram ikramiyesi

    Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2019 bayram ikramiyesi
    expand

    Emekli bayram ikramiyelerinin üçüncüsü olacak olan 2019 Ramazan Bayramı ikramiyesi emekliler tarafından heyecanla bekleniyor. En çok merak edilenler arasında ise bayram ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı ve ikramiyenin ne kadar olacağı var. Peki, 2019 Ramazan Bayram ikramiyesi yani emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emeklilerin gözü bu yıl üçüncüsü verilecek olan bayram ikramiyesinde. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yıl Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere ikramiye verilmişti. Yapılan son düzenlemelerle her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı’nda emeklilere ikramiye verilmesi kararlaştırıldı. Peki bu yıl yani 2019 Ramazan Bayramı’nda emeklilere ne zaman ikramiye verilecek ve ikramiye miktarı ne kadar olacak? İşte tüm merak edilen detaylar…

    EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Emeklilere 2018 yılı itibariyle Ramazan ve Kurban bayramlarında bin TL ikramiye ödenmesine başlanmıştı. 2019 yılın gelmesi ve ilk ikramiyenin yatacağı Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte emekliler “Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?” sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

    Ramazan Bayramı 2019 yılında 4, 5 ve 6 Haziran’da kutlanacak. 3 Haziran arefe günü pazartesiye denk geliyor ve bankalar yarım gün çalışıyor. 1 ve 2 Haziran da hafta sonuna denk geldiği için maaşların en geç 27 Mayıs’ı takip eden 5 günde yani 27 – 28 – 29 – 30 ve 31 Mayıs günlerinde ödenmesi bekleniyor.

    2019 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

    Emekli Bayram ikramiyesi yukarıda da belirttiğimiz gibi 2018 yılında 1000 (bin) lira olarak belirlenmişti. Henüz rakamla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Herhangi bir değişikliğe gidilmemesi halinde bu yılda ikramiyenin bin (1000) TL olması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow