hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kurban Bayramı ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi (SSK-Bağ-Kur) ödeme tarihleri!

    Kurban Bayramı ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak Emekli bayram ikramiyesi (SSK-Bağ-Kur) ödeme tarihleri
    expand

    Kurban Bayramı bu ay 28 Haziran'da başlayacak ve 1 Temmuz'da sona erecek. Her yıl iki kez ödenen bayram ikramiyeleri, bayram günlerinden önce hesaplara aktarılıyor. Kurban Bayramı öncesi binlerce emeklinin gözü aylık ve ikramiyelerinin yatacağı tarih duyurusundaydı. Beklenen bayram ikramiyesi ödeme tarihleri açıklandı. Peki, Kurban Bayramı ikramiyesi (SSK-Bağ-Kur) ne zaman, hangi tarihlerde yatacak? İşte emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihiyle ilgili detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi gündemde yer alıyor. "Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2023?" sorusunun yanıtı merak edilirken bayram öncesinde yatacağı açıklandı. Milyonlarca SSK, Bağkur ve emekli sandığı emeklileri, Kurban Bayramı ikramiyelerini bayram öncesi hesaplarından çekecekler. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye olarak 2.000 TL yatırıldı. Bu Kurban Bayramı’nda yeni bir karar alınmaması durumunda bayram ikramiyeleri 2.000 lira olarak hesaplara yatırılacak.

    KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

    Emekli maaşı ve ikramiyelerin Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da normal aylık takviminden önce erken ödeme yapılacağı düşünülüyordu. Yapılan açıklamaya göre emeklilere ödemelerin bayram öncesi yapılacağı duyuruldu. Emekli maaş ve ikramiyeleri 17-23 Haziran tarihleri arasında ödenecek. 

    BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TARİHLERİ 2023

    İkramiye ve maaş ödemeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın belirlediği ödeme takvimi doğrultusunda gerçekleştirilecek. 14,4 milyon emekliye toplam 25,7 milyar lira bayram ikramiyesi ödenecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın belirlediği ödeme takvimi şöyle:

    SSK ÖDEME TARİHLERİ

    Maaşı ayın 17-18'sinde alanlar 17 Haziran'da

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maaşını 19-20'sinde alanlar 18 Haziran'da

    Maaşını 21-22'sinde alanlar 19 Haziran'da

    Maaşını 23-24'ünde alanlar 20 Haziran'da

    Maaşını 25-26'sında alanlar 21 Hazrian'da alabilecek.

    BAĞ-KUR ÖDEME TARİHLERİ

    Bağ-Kur emeklileri 22 Haziran'da bu ayki maaşını alacak.

    EMEKLİ SANDIĞI ÖDEME TARİHLERİ

    Emekli Sandığı kapsamındakilerin ödemeleri 23 Haziran tarihinde ödenecek.

    Kurban Bayramı ikramiyesi 2023 ne zaman yatacak Emekli bayram ikramiyesi (SSK-Bağ-Kur) ödeme tarihleriCUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İKRAMİYE AÇIKLAMASI

    6 Haziran Kabine Toplantısı sonrası gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerimizin maaşlarını ve ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow