hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) son dakika gelişmeleri 28 Kasım 2019

    Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) son dakika gelişmeleri 28 Kasım 2019
    expand

    Son dakika EYT haberleri süreci yakından takip eden emeklilikte yaşa takılanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un açıklamaları süreçteki son durumu göstermişti. İşte EYT açıklaması yapan önemli isimlerin yaş şartı konusuyla ilgili görüşleri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. EYT konusundaki kararlılığını devam ettiren Erdoğan, konunun herkes tarafından kabul edileceğini belirtti. İşte önemli isimlerden gelen son EYT değerlendirmeleri…

    “BUNUN ÜLKEMİZE BİR KAZANIMI YOK”

    Cumhurbaşkanı Erdoğan "Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu; Fazla uzun sürmez, kısa bir süre sonra bu olayın nasıl bir manipülasyon, ülke ekonomisini çökertmeye dönük nasıl bir adım olduğunu herkes kabul edecek ve bunun karşısında durmaya başlayacak. Bunun, ülkemize bir kazanımı yok, kaybettirir." diyerek EYT konusundaki görüşünü belirtti.

    BAKAN SELÇUK NE DEMİŞTİ?

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk “Bakanlık olarak bizim elimizde 10 küsur analiz var. Her türlü kombinasyonu denedik. Fakat hiçbirisinin maliyeti sürdürülebilir bir maliyet değil.” ifadelerini kullanmıştı.

    BAHÇELİ’DEN EYT DEĞERLENDİRMESİ

    MHP lideri Devlet Bahçeli “Cumhurbaşkanı'nın son konuşmasındaki değerlendirme bizim için de genel kabul gören bir değerlendirmedir.” Diyerek hükumetin aldığı kararı desteklediklerini dile getirmişti.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow