hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evde bakım maaşı yatan iller listesi 17 Ağustos 2022… Evde bakım maaşları yattı mı?

    Evde bakım maaşı yatan iller listesi 17 Ağustos 2022… Evde bakım maaşları yattı mı
    expand

    Evde bakım maaşı yatan iller listesi hesaplarına henüz ödeme yapılmayan vatandaşlar tarafından gündemde yer alıyor. Her ayın 15’i ile 30’u arasında hak sahiplerine yatan evde bakım maaşlarının bazı illerde gecikmesiyle ilgili olarak Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden önemli duyuru yapıldı. Peki, evde bakım maaşları yattı mı? İşte evde bakım maaşı yatan iller listesi ve gecikmenin nedeni…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak için her ay ödenen evde bakım maaşı için gözler ağustos ayı ödemelerine çevrildi. Evde bakım maaşı temmuz ara zammından sonra 3340 lira olarak hesaplara yatacak. Bazı illerde ödemelerin gecikmesiyle birlikte nedeni sorgulanmaya başladı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sistem güncellemesi yapıldığı bildirildi.

    EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

    Evde bakım maaşları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ayın 15’i ile 31’i arasında farklı günlerde farklı şehirlerde ödeniyor. Öte yandan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada evde bakım yardımı geciken illerde ödemelerin yapılmaya başlandığı belirtildi.

    Evde bakım maaşı yatan iller listesi 17 Ağustos 2022… Evde bakım maaşları yattı mıEVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER 17 AĞUSTOS LİSTESİ

    Adıyaman,

    Afyonkarahisar,

    Aksaray,

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara,

    Antalya,

    Balıkesir,

    Bilecik,

    Bolu.

    Bursa,

    Çanakkale,

    Denizli,

    Diyarbakır,

    Gaziantep,

    Giresun,

    Hatay,

    İstanbul,

    İzmir,

    Kırklareli,

    Kırşehir,

    Kocaeli,

    Konya,

    Malatya,

    Manisa,

    Mersin,

    Muğla,

    Ordu,

    Osmaniye,

    Sakarya,

    Samsun,

    Şanlıurfa,

    Tekirdağ,

    Tokat,

    Uşak,

    Zonguldak.

    EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMASI NASIL YAPILIR?

    Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini yapabiliyor. Evde bakım maaşı bakiye takibi SMS yolu ile de gerçekleştirilebilir. Maaşlarını Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne "BAKIYE" yazıp, 4747'e SMS atarak sorgulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.

    EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow