hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FED Başkanı Powell’ın konuşması bugün saat kaçta? Gözler FED Başkanı Powell'ın açıklamalarında! 8 Kasım 2021

    FED Başkanı Powell’ın konuşması bugün saat kaçta Gözler FED Başkanı Powellın açıklamalarında 8 Kasım 2021
    expand

    Küresel piyasaların gözü bu akşam açıklama yapacak olan FED Başkanı Powell’e çevrildi. Fed, geçen hafta tahvil alımlarının azaltılmasına bu ay sonu itibarıyla başlanacağını resmi olarak duyururken, faiz oranlarının artırılması için işgücü piyasasında daha fazla ilerleme görülmesi gerektiğine işaret etti. Peki, FED Başkanı Powell’ın konuşması bugün saat kaçta?  İşte FED Başkanı Powell’ın konuşma yapacağı saat bilgisi..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekonomiyi takip edenler bu akşam ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı açıklamalar takip edilecek. Küresel pay piyasalarında geçen hafta yatırımcı risk iştahının yüksek seyretmesinin etkisiyle rekorlar kırılmasının ardından bugün ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

    Analistler, bu hafta Fed başta olmak üzere gelişmiş ülke merkez bankaları yetkililerinin değerlendirmeleri ile ABD ve Almanya'da açıklanacak enflasyon verilerinin pay piyasalarının yönü üzerinde belirleyici olabileceğini, Avro Bölgesi ve yurt içinde ise sanayi üretimi verilerinin takip edileceğini söyledi.

    Bugün veri gündeminin zayıf olduğunu, FED Başkanı Powell'ın Toplumsal Cinsiyet ve Ekonomi Konferansı'nın açılışında yapacağı konuşma ile Avro Grubu toplantısına yönelik haber akışının takip edileceğini aktaran analistler, teknik açıdan BIST 100 endeksinde 1.590 ve 1.620 seviyelerinin direnç, 1.540 puanın destek konumunda bulunduğunu bildirdi.

    FED BAŞKANI POWELL’IN KONUŞMASI BUGÜN SAAT KAÇTA?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell bu akşam 18.30 konuşma yapacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow