hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ignite” etkinliği ilk kez Türkiye'de düzenlenecek

    Ignite” etkinliği ilk kez Türkiyede düzenlenecek
    expand

    2006 yılından bu yana dünyanın farklı noktalarında 5’er dakika ve otomatik akan 20 slaytlık sunumlar formatıyla katılımcılarla buluşan bir etkinlik olan Ignite, Türkiye’de ilk kez düzenlenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hümanist Kitap|Konuşmacı Ajansı’nın ev sahipliğinde ve Fortune Türkiye işbirliğiyle gerçekleşecek buluşma, Soho House’da 3 Mayıs 2018 Perşembe günü alanında önemli isimleri ağırlayacak. Ayrıca etkinlik kapsamında, bir fikir ateşine sahip, kendi alanında fark yaratan ve çevresinde bir dönüşümü tetikleyen kişilere Igniter Ödülü sunulacak. 

    Ignite İstanbul etkinliğinde; IBM Eski Genel Müdürü, Fütüristler Derneği Başkanı Eray Yüksek, soyut resmin önde gelen isimlerinden Prof. Dr. Devrim Erbil, psikolog, akademisyen, eğitimci, yazar ve yönetim danışmanı Prof. Dr. Acar Baltaş, Arzum Küçük Ev Aletleri CEO’su Mete Zadil, Egon Zehnder Türkiye Yeşildere Ofis Lideri Murat Yeşildere, tıp doktoru Dr. Alp Sirman, DHL Eski Genel Müdür Yardımcısı Nil Keskin Keleş, tıp doktoru Dr. Kıvılcım Kayabalı, Scorp uygulamasının kurucusu İzzet Zakuto, teknoloji yazarı, gazeteci ve radyocu Serhat Ayan, Infonet Genel Müdürü ve Satışın 10 Altın Kuralı kitabının yazarı Taner Özdeş, Mürekkepbalığı Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özge Dinç, Ozzies 1968 Restoran markasını var eden girişimci Oğuzhan Say, CNN TÜRK editörü, araştırmacı ve yazar Şafak Altun katılımcılarla buluşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow