hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rus turistten bir iyi bir kötü haber

    Rus turistten bir iyi bir kötü haber
    expand

    Türkiye'ye akın etmek için charter uçuşlarını organize edilmesini bekleyen Rus turistlerle ilgili iki yeni gelişme var...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Rusya'da yasağın kalkmasıyla Türkiye'ye akın etmek için charter uçuşlarını süratle organize edilmesini bekleyen turistler, Rusya Ulaşım Bakan Yardımcısı Valeri Okulov'dan "temkinli" bir haber geldi...

    Türk Rus sitesinin haberine göre Rus yetkili, "Şu an yolcu taşımacılığında en yoğun günleri yaşıyoruz. Türkiye'ye yolcu göndermek için charter seferlerinde herhangi bir değişiklik yapmak kolay olmayacak" dedi. Okulov'a göre, zaten bu yıl charter uçuşlarınfa şikayet konusu olan rötarlar, Türkiye'nin de devreye girmesiyle daha da artabilir.

    Yunanistan ve Kırbıs seferlerini iptal ediyorlar

    Bu arada bazı şirketlerin bölgelerden Yunanistan ve Kıbrıs'a olan seferleri yolcu azlığından iptal edip bu uçakları Türkiye'ye yönlendirmeye çalıştıkları haber veriliyor.

    Uzmanlar normal zamanda sadece yazı Türkiye'ye ayda 700 bin civarı turist gittiğini, şu an charter sorunları nedeniyle en fazla bunun yarısına ulaşılabileceğini belirtiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow