hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın kaç lira? 6 Ağustos 2020 altın fiyatları

    Gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın kaç lira 6 Ağustos 2020 altın fiyatları
    expand

    Altının gram fiyatı 6 Ağustos 2020 Perşembe günü yeni rekor seviyesi belirledi. Altının onsunda yaşanan artıştan ve döviz kurundan etkilenen gram altın yeni rekor seviyesi olarak 484 lirayı belirledi. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatlarında son dakika verileri neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gram altın fiyatı bugün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre 6 Ağustos 2020 Perşembe günü gram altında yeni rekor 484 lira olarak güncellendi. Ardından yaşanan hafif çaplı gerileme ile gram altın 482 liraya kadar geriledi.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    800 lira barajını aşan çeyrek altın ise bugün 801 liradan alınıp 840 liradan satışa sunuluyor. Yüzde 8’lik bir artışın gerçekleştiği çeyrek altın gram altın ve ons altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik göstermeyi sürdürüyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    6 Ağustos 2020 Perşembe günü cumhuriyet altını alış fiyatı 3 bin 200 lira olarak belirlenirken satış fiyatı ise 3 bin 336 lirada dengelendi.

    Altının yeni haftayı hangi seviyede kapatacağı ise 7 Ağustos 2020 Cuma günü piyasaların kapanmasıyla birlikte netleşecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow