GÜBRETAŞ, Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu

GÜBRETAŞ, Yönetim Kurulu Başkanı belli oldu
expand
KAYNAKAA

Gübre Fabri̇kaları TAŞ (GÜBRETAŞ), Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ayhan Karayama'nın istifasının kabul edildiğini ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Fahrettin Poyraz'ın seçilmesine karar verildiğini duyurdu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

GÜBRETAŞ'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında "Şirketimizin yönetim kurulu kararları doğrultusunda, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Ayhan Karayama'nın yönetim kurulu üyeliğinden istifası kabul edilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, boşalan yönetim kurulu üyeliği görevine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi uyarınca kalan süreyi tamamlamak ve ilk genel kurulunun onayına sunulmak üzere Fahrettin Poyraz'ın seçilmesine karar verildiği, ayrıca yapılan görev dağılımı sonucunda şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de Fahrettin Poyraz'ın getirildiği belirtildi.



Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow