hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Haberler... 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu?

    Haberler... 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu’da yerel seçim çalışmaları kapsamında aday tanıtım toplantısına katıldı. Erdoğan, emekli bayram ikramiyesi tutarı ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Peki, 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emeklilerin merakla bekledikleri bayram ikramiyeleriyle ilgili açıklama geldi. Ramazan ayına sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesi tutarını açıkladı. İşte açıklamada yer alan detaylar…

    2024 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında “Emeklilerimize nefes aldıracak bütçeyi ayarlıyoruz, emeklinin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını zorlamak pahasına artış yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullanırken bayram ikramiyelerinin 3 bin lira olarak ödeneceğini duyurdu. Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerinin Ramazan ayı içerisinde hesaplara yatırılması bekleniyor.

    Haberler... 2024 emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aynı şekilde Kurban Bayramı öncesinde de emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin lira ödeme gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Bu kapsamda Ramazan Bayramı'nda 3 bin, Kurban Bayramı'nda 3 bin olmak üzere toplamda 6 bin liralık bir ödeme yapılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow