hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü

    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü
    expand
    KAYNAKİHA

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri ile bir araya geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul’da Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri ile iki ülke arasındaki iş birliklerini değerlendirdi.

    Bakan Nebati’nin sosyal medyadan duyurusunda “İstanbul'da Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı değerli dostum Sayın Abdulla bin Touq Al Marri ile bir araya geldik. Sayın Al Marri ile ülkelerimiz arasındaki ekonomik iş birliği başta olmak üzere bölgesel ve küresel ekonomik gelişmeleri detaylı bir şekilde değerlendirdik” mesajı yer aldı.

    NEBATİ, İSLAM KALKINMA BANKASI BAŞKANI İLE DE GÖRÜŞTÜ

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İslam Kalkınma Bankası Başkanı Muhammed Al Jasser ile görüştü.

    İstanbul'un ev sahipliğinde bugün gerçekleşecek İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi 38. Bakanlar Toplantısı nedeniyle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İslam Kalkınma Bankası Başkanı Muhammed Al Jasser ile bir araya geldi. Bakan Nebati, görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, BAE Ekonomi Bakanı ile görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Nebati'nin paylaşımında, "Oldukça verimli geçen görüşmede Banka ve ülkemiz arasındaki yakın işbirliğinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirdik. Ayrıca, ülkemizin Bankaya desteğinin altını çizdiğimiz görüşmede, ülkemizin güçlü ekonomisi ile sunduğu yatırım fırsatları hakkında istişarelerde bulunduk" ifadeleri yer aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow