hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanlığında kritik toplantı: Gıda enflasyonu görüşülecek

    Hazine ve Maliye Bakanlığında kritik toplantı: Gıda enflasyonu görüşülecek
    expand

    Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Gıda Komitesi toplantısı, bugün gıda ve tarım ürünlerinde arz-talep durumu ve bunun enflasyon üzerindeki etkileri gündemiyle gerçekleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanlığının ev sahipliğinde bugün toplanacak.

    Bugün saat 19.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, gıda ve tarım ürünlerine ilişkin arz-talep gelişmeleri, bu gelişmelerin enflasyon üzerindeki etkileri ve gıda arz güvenliğine dair alınabilecek tedbirlerin görüşüleceği bildirildi.

    Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi 18 Haziran'da yeniden yapılandırılmış, Komitenin sekretarya hizmetlerinin, alınan kararların uygulanmasının takibinin ve koordinasyonunun Hazine ve Maliye Bakanlığınca yürütülmesine yönelik düzenlemeye gidilmişti.

    Komite, çalışmalarını, Hazine ve Maliye Bakanının koordinasyonunda, Tarım ve Orman ile Ticaret bakanları, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanının katılımıyla sürdürecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow