Hazine ve Maliye Bakanlığında kritik toplantı: Gıda enflasyonu görüşülecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Gıda Komitesi toplantısı, bugün gıda ve tarım ürünlerinde arz-talep durumu ve bunun enflasyon üzerindeki etkileri gündemiyle gerçekleşecek.
Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanlığının ev sahipliğinde bugün toplanacak.
Bugün saat 19.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, gıda ve tarım ürünlerine ilişkin arz-talep gelişmeleri, bu gelişmelerin enflasyon üzerindeki etkileri ve gıda arz güvenliğine dair alınabilecek tedbirlerin görüşüleceği bildirildi.
Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi 18 Haziran'da yeniden yapılandırılmış, Komitenin sekretarya hizmetlerinin, alınan kararların uygulanmasının takibinin ve koordinasyonunun Hazine ve Maliye Bakanlığınca yürütülmesine yönelik düzenlemeye gidilmişti.
Komite, çalışmalarını, Hazine ve Maliye Bakanının koordinasyonunda, Tarım ve Orman ile Ticaret bakanları, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanının katılımıyla sürdürecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA EMEKLİ ZAMMI HABERİ | SSK ve Bağkur emeklilerine yeni zam tablosu! İşte kuruşu kuruşuna hesaplama...
Deprem fırsatçılarına tokat gibi yaptırım! Artık satamayacaklar...
Faiz artışı sonrası para piyasası fonlarında büyük fırsat! Vadeli, mevduatı solladı...
En çok aranan 10 meslek! Listenin en tepesinde 80 bin TL maaşla garsonlar var...
Türkiye elektrikli otomobil üssü oldu! Avrupa’da satışlar düştü, Türkiye’de yok sattılar...