Hazine ve Maliye Bakanlığında kritik toplantı: Gıda enflasyonu görüşülecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda Gıda Komitesi toplantısı, bugün gıda ve tarım ürünlerinde arz-talep durumu ve bunun enflasyon üzerindeki etkileri gündemiyle gerçekleşecek.
Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanlığının ev sahipliğinde bugün toplanacak.
Bugün saat 19.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, gıda ve tarım ürünlerine ilişkin arz-talep gelişmeleri, bu gelişmelerin enflasyon üzerindeki etkileri ve gıda arz güvenliğine dair alınabilecek tedbirlerin görüşüleceği bildirildi.
Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi 18 Haziran'da yeniden yapılandırılmış, Komitenin sekretarya hizmetlerinin, alınan kararların uygulanmasının takibinin ve koordinasyonunun Hazine ve Maliye Bakanlığınca yürütülmesine yönelik düzenlemeye gidilmişti.
Komite, çalışmalarını, Hazine ve Maliye Bakanının koordinasyonunda, Tarım ve Orman ile Ticaret bakanları, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanının katılımıyla sürdürecek.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA EMEKLİ HABERİ | Memur ve emekli temmuzda ne kadar maaş alacak? İşte son rakamlar...
A101 aktüel 17-23 Mayıs kataloğu bugün satışta! A101'de kaçırılmayacak indirim fırsatları…
Konut satışlarında rekor serisi! Talep hız kesmiyor
Emeklileri yakından ilgilendiren haber: Bayram ikramiyesine zam yapılacak mı?
Milyonlar merak ediyordu: Danıştay yemek kartı tartışmalarına noktayı koydu