hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İBB Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL? İBB 2024 Ramazan pidesi kaç gram?

    İBB Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL İBB 2024 Ramazan pidesi kaç gram
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İBB, İstanbul Halk Ekmek büfeleri içerisinde satışı gerçekleştirilecek olan Ramazan pidesi satış fiyatını açıkladı. Peki, 2024 Ramazan pidesi kaç gram olacak? İBB Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İBB Ramazan pidesi fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada bu yıl satışta olacak pidelerin fiyat ve gramaj bilgisi açıklandı. İşte ücretlerle ilgili detaylar…

    İBB RAMAZAN PİDESİ NE KADAR, KAÇ TL?

    2024 yılında İstanbul Halk Ekmek büfelerinde satışı gerçekleştirilecek olan Ramazan pidesinin satış fiyatı 10 TL olacak. Pidelerin gramajı ise 340 gram olarak duyuruldu.

    İBB Ramazan pidesi ne kadar, kaç TL İBB 2024 Ramazan pidesi kaç gram

    Geçtiğimiz yıl 300 gramlık pide 5 TL'den satışa çıkarılmıştı. Bu yıl pidenin gramajı artırılırken fiyatı da 10 TL olarak belirlendi.

    FIRINLARDAKİ GRAMAJ VE FİYAT NE OLACAK?

    Türkiye genelinde 300 gramlık pide Ramazan ayı boyunca 10 liradan satışa sunulacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Ramazan pidesi fiyatını açıkladı. Balcı, 'Bu sene Türkiye genelinde azami uygulanacak fiyat, 300 gramı 10 TL olarak uygulanacaktır; kilogram fiyatı 33 TL. Bu sene yaklaşık %60-62 fiyat değişikliği meydana gelmiş oluyor.' ifadelerini kullandı. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow