hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İskenderun Limanı'nda çıkan yangın kontrol altına alındı

    İskenderun Limanında çıkan yangın kontrol altına alındı
    expand

    Denizcilik Genel Müdürlüğü: İskenderun Limanı'ndaki yangın; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alınmıştır. Bu limanda gemi elleçleme hizmetleri verilememekte olup bekleyen gemiler diğer tesislere yönelmelidir. Körfezdeki diğer liman tesislerinde operasyonlar için engel bulunmamaktadır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İskenderun Limanı'nda konteyner deposunda çıkan yangına ekipler müdahale etti. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde orman yangınları için kullanılan Beriev yangın söndürme uçağı ve T79 yangın söndürme helikopteri de yangına müdahale edildi. 

    İskenderun Limanında çıkan yangın kontrol altına alındı

    Bakanlık, Twitter'daki hesabından yangına müdahale görüntüsünü paylaştı. Açıklamada, "İskenderun Limanı’ndaki yangına Beriev yangın söndürme uçağı ve T79 yangın söndürme helikopterinin müdahalesi devam ediyor" denildi.

    Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İskenderun limanındaki yangın; denizden, karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alınmıştır. Bu limanda gemi elleçleme hizmetleri verilememekte olup bekleyen gemiler diğer tesislere yönelmelidir. Körfezdeki diğer liman tesislerinde operasyonlar için engel bulunmamaktadır.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow