hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu başlıyor

    İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu başlıyor
    expand

    Endüstri 4.0 devrimini sessiz sedasız gerçekleştiren İsviçre modeli Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği’nin bu yıl 13. kez düzenlediği İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu’nda her yönüyle tartışılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapay zeka, dünyanın dijitalleşmesi, yeniden şekillenecek olan insan kaynakları politikaları ve daha önemlisi Türkiye’nin bu devrimin hangi noktasında bulunduğuna dair sunumların yapılacağı forum, Türkiye’yi dijital çağın rekabetçi ortamında ileriye taşıyabilecek konularıyla gündem yaratmaya hazırlanıyor.

    5 Aralık 2017 Salı günü gerçekleştirilecek forumda uzman konuşmacılar “Geleceğin İşModelleri: Dijital Çağda Nasıl Rekabetçi Kalınır?” konusunu ele alacaklar.

    Açılış konuşmalarını Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği Başkanı Av. Arpat Şenocak, TÜSİAD Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Kaleağası yapacak.  İsviçre Türkiye Ekonomik Forumu’nda konuşma yapacak İsviçre’nin yeni Büyükelçisi H.E. Dominique Paravicini iseilk kez Türk kamuoyunun karşısına çıkacak, medya mensuplarıyla buluşacak.

    Beyaz Yaka İşini Kaybedecek mi?

    “İşimi Yapay Zeka mı Yapacak?” başlıklı panelde herkesin yakından izlediği yapay zeka insan ilişkisi ele alınacak. Mavi yakalıların işlerini kaybetmesiyle başlayan yeni endüstriyel süreçte "beyaz yakayı ne bekliyor, yeni yetkinlikler ne olmalı, cinsiyet, meslek ve yaşlara göre analiz yapmak mümkün mü?" gibi kritik başlıklar Gazeteci-Yazar ve İndeks İletişim Başkanı Yaprak Özer’in moderatörlüğünde detaylandırılacak. Panele W20 2015 Kurucu Başkanı ve KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı (2011-2015) Dr.Gülden Türktan,  Abdullah Gül Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dilek Cindoğlu,  Adecco Türkiye Şirketler Grubuİcra Kurulu Üyesi ve Permanent Placement Genel MüdürüZeynep Kamışlı ile InspiredView LLC Yönetim Kurulu Başkanı- Partneri Christian Frei katılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow